Blog

Zin om ons team te vervoegen?

Blogbericht delen

VACATURE

Ons team is op zoek naar versterking!

Heb je interesse in alle juridische facetten van fraude, en heb je al enkele jaren ervaring in de advocatuur?  Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken om ons groeiend departement (anti)fraud in Gent te versterken.  Bouw jij mee aan onze verdere toekomst?

PROFIEL

U heeft een drie à viertal jaar ervaring in ondernemingsrecht, en heeft tevens interesse/ervaring in ondernemingsstrafrecht, fraudepreventie en -repressie.

U behaalde goede academische resultaten, en heeft deze tijdens uw professionele carrière op een efficiënte wijze leren omzetten in de praktijk.

U bent leergierig en heeft oog voor detail.

U werkt graag in teamverband en streeft ernaar om het cliënteel dat u bedient zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.

AANBOD

Wij bieden je een aangename en leerrijke werkomgeving, waar je elke dag gevarieerd maar interessant werk verricht.

Wij bieden je naast een attractieve verloning de mogelijkheid om verder ervaring op te doen in de materies van het ondernemingsstrafrecht en het vennootschapsrecht.

Wij vertrouwen u interessante dossiers toe, zowel litige als advies, voor een mooi cliënteel van hoofdzakelijk grotere ondernemingen.

Ons team werd zopas nog erkend als “leading” in de materie van White Collar Crime door het toonaangevende Legal 500.

Op onze website www.everest-fraud.be vindt U een meer gedetailleerd overzicht van onze corebusiness.

Wij bieden U dit alles in een aangename werkomgeving van een jong en ambitieus advocatenkantoor dat zich richt op ondernemers en ondernemingen, waarbij uw vaste uitvalsbasis ons Gents kantoor is.

CONTACT INFORMATIE

Hebt u interesse? Bekijk dan ook onze website www.everest-fraud.be en contacteer dan Mr. Stijn De Meulenaer, en zend uw CV en motivatiebrief naar stijn.de.meulenaer@everest-law.be. Uw kandidatuur wordt discreet behandeld.

 

Andere artikels

Post commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up