Spotlight

Bereken uw regularisatie

Via de regularisatie tool krijgt u de gelegenheid om een simulatie uit te voeren van een regularisatie die op uw maat is geschreven.

Welkom bij Everest Fraud

Het advocatenkantoor voor ondernemingen

Welkom op de website van het departement frauderecht van Everest, het advocatenkantoor voor ondernemingen en ondernemers met vestigingen te Brussel, Gent en Brugge.

Het departement frauderecht wordt geleid door Mr. Stijn DE MEULENAER, advocaat-vennoot bij Everest in Gent en Brussel en tevens mede-oprichter van het kantoor.

 

Lees alles over het fraudedepartement

Welkom

bij Everest Fraud

Everest heeft als eerste kantoor in België een afzonderlijk departement ‘frauderecht’ opgericht, met de bedoeling om haar cliënteel over de verschillende klassieke rechtsgebieden (zoals fiscaal recht, sociaal recht, (ondernemings)strafrecht, aansprakelijkheidsrecht, beslagrecht, …) heen een aparte en multidisciplinaire dienstverlening aan te bieden die specifiek is gefocust op fraude in de breedste zin van het woord.

Everest is er immers van overtuigd dat kennis en inzicht van alle facetten van fraude essentieel is om een geslaagde aanpak te garanderen. Door deze unieke aanpak biedt Everest een concrete meerwaarde ten opzichte van andere professionals op de fraudemarkt.