Ons team

 

Stijn
DE MEULENAER 

Het departement frauderecht wordt geleid door Mr. Stijn DE MEULENAER, advocaat-vennoot bij Everest in Gent en Brussel en tevens mede-oprichter van het kantoor.

Stijn is naast advocaat ook docent fraud auditing en fiscaal strafrecht.  Hij is tevens een veel gevraagde gastspreker op tal van seminaries en congressen en auteur van verschillende wetenschappelijke artikels en boeken in verband met frauderecht. Tenslotte is Stijn ook bestuurder van het Instituut voor Fraude Auditoren (IFA) en bestuurder van de CVBA Everest advocaten G&B.

Referenties

Mathieu BAERT 

Mathieu is advocaat aan de balie van Gent en vervoegde het team in 2015. Mathieu heeft zowel een
juridische als een criminologische en economische universitaire opleiding genoten en bouwde in de
afgelopen jaren eveneens een omvangrijke ervaring op in fraudegerelateerde zaken.

Jasmien JAQUES

Jasmien is advocaat-stagiair aan de balie van Gent en vervoegde het team in 2018.

Inge Tuyttens

Inge is advocaat aan de Balie van Gent en vervoegde het team in 2019. Zij heeft naast haar rechtenopleiding ook een criminologische en economische universitaire opleiding genoten. Tevens heeft zij in de banksector gewerkt waar zij ervaring heeft opgedaan onder meer op het gebied van witwassen en kredietkaartfraude.

Fien Schreurs

Fien is advocaat-stagiair aan de balie van Gent en vervoegde het team in 2020. Na het afronden van een Master in de rechten aan de KU Leuven, vervolledigde Fien eveneens een LL.M. opleiding aan de University of Ottawa in Canada. Tijdens deze opleiding verdiepte Fien zich in het internationaal strafrecht en deed zij o.m. research voor the Repertory of the United Nations.

Chantal GILLARD

Chantal is de Management Assistente van het departement frauderecht.  Zij zorgt ervoor dat alles ook op administratief en organisatorisch vlak vlekkeloos verloopt.

Vragen? Contacteer ons vrijblijvend via ons contactformulier, per e-mail (anti-fraude@everest-law.be) of telefonisch (09/334.94.70).

Scroll Up